Retourbeleid

Het is uiteraard mogelijk om bij Fashion 2 like bestelde producten te retourneren.
Een artikel wat niet past, een kleur die tegenvalt of artikel wat te groot of juist te klein is. Het kan allemaal voorkomen.

Het is dan ook zelfs wettelijk geregeld dat bij de aankoop van online producten u de mogelijkheid heeft om de overeenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk – in de originele verpakking aan ons te retourneren.

Let op !
Retourneren van speciaal bestelde of voor u op maat gemaakte artikelen, is niet mogelijk!

Gebruik retourformulier

Om producten te retourneren dient u altijd een volledig ingevuld retourformulier en een kopie van de factuur mee te sturen, zodat wij dit snel en correct kunnen verwerken in onze administratie. Dit retourformulier kunt u per e-mail opvragen via: info@fashion2like.com

Retouradres

U mag de artikelen terugbrengen naar ons vestigingsadres (zie www.fashion2like.com) of uw kunt de artikelen retour sturen per post. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening. Gebruik hiervoor de retourstrook van het retourformulier.

Kosten retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de retourzending voor retour van u thuis naar de webwinkel voor uw eigen rekening. Wij nemen deze kosten alleen voor onze rekening als wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen. Indien u van een levering slechts een gedeelte retour stuurt, worden de verzendkosten van de heenzending niet aan u vergoed. U houdt tenslotte een deel van de levering wel in uw bezit.

Uitzonderingen retourneren

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is voor de volgende producten:

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
    Oftewel op maat gemaakte of speciaal bestelde artikelen, die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  3. Artikelen die door hun aard, oftewel vanwege hygiëne niet kunnen worden teruggezonden.

Beschadigingen aan de artikelen

Als bij retourontvangst van het artikel blijkt dat het artikel dusdanig beschadigd is of in kapotte staat verkeerd dat wij dit artikel niet meer kunnen wederverkopen zonder daarvoor een korting aan de consument te geven, kunnen wij een gedeelte van uw aankoop bedrag inhouden ter compensatie van de geleden schade, en derving van de inkomsten.

Terugbetaling van uw aankoopbedrag

Wij zullen deze zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, terug betalen. Mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Algemene voorwaarden

Deze kunt u vinden op onze website www.fashion2like.com onder “Algemene voorwaarden“.

Vragen

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar: +31113-506522.
Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. En op zaterdag van 9:00 uur tot 15:00 uur.

Met vriendelijke groet,

Fashion2like

Identiteit ondernemer
Fashion2like
Dorpsstraat 76
4413 BN Krabbendijke

info@fashion2like.com
tel: +31113-506522
KVK NUMMER: 51987872
BTW NUMMER: NL03 143798662 B01